NYOMTATOTT

Magyarországon 2010 előtt nem létezett ingyenes, átfogó, a mikro- és kisvállalkozók nyelvén szóló vállalkozásfejlesztési kézikönyv, miközben a magyar mikro- és kisvállalkozások számára, mint ahogy ma is, már akkor is jelentős probléma volt a gazdálkodással, üzletvitellel kapcsolatos naprakész, érthető, általános érvényű tudás megszerzése.

Ezt a hiányt kívántuk pótolni a Start Up Guide program elindításával.

Először 2007-ben készítettük el a fejlődő hazai mikro- és kisvállalkozóknak szóló könyvünket, melyet a visszajelzések alapján azóta folyamatosan fejlesztünk, átdolgozunk, frissítünk.

Partnereink segítségével különböző mutációkban és márkatartalomként az elmúlt években több mint 125 ezer példányban juttattuk el hazai kisvállalkozásokhoz tudásukat fejlesztő és egyben aktuális piaci, pályázati, jogi információkat tartalmazó, folyamatosan fejlesztett, nyomtatott kiadványainkat.

A program kiadványaiban máig több mint 40 szerző által készített szakmai anyagok jelentek meg. A program eddigi története során közel 30 intézménnyel, nagyvállalattal alakított ki – tartalompartnerként, hirdetőként, terjesztőként – partneri viszonyt.

A SUG kiadványokat, alkalmazási lehetőségüket részletesen bemutató prezentációt itt tudja elérni.

A Start Up Guide program kiadványainak szerzői jogaival a Pressonline Kommunikációs Tanácsadó Kft. rendelkezik.

REFERENCIÁK

K&H üzletet ide! márkakönyv

A K&H Bank felkérésére 2019-ben harmadik alkalommal készítettük el a mikro- és kisvállalkozások üzleti tudásának fejlesztését szolgáló könyvet, mely a K&H Bank „üzletet ide!” programját támogatja.
A nyomtatott könyv elérhető volt a K&H Bank fiókhálózatában, valamint PDF változata letölthető innen.

Start Up Guide

A 2018-ban megjelent Üzleti tanácsok fejlődő vállalkozások részére című könyv 348 oldalon átfogó képet ad egy kis cég működtetésével kapcsolatos kérdésekről, az üzleti tervezéstől a jogi és könyvviteli alapok ismertetésén, a finanszírozás alapkérdéseinek bemutatásán át a marketingkommunikációig.
A könyv PDF változata letölthető innen.

Finanszírozási térkép

A nyomtatott formátumban 2018-ban megjelentetett térkép a hazai kedvezményes hitelek és EU-támogatások, pályázatok között segíti a tájékozódást.
A finanszírozási térkép PDF változata letölthető innen.

Ferencvárosi Vállalkozói Kisokos

A Vállalkozók Ferencvárosért Egyesület felkérésére készítettük el a Ferencvárosi Vállalkozói Kisokos című kiadványunkat, mely egy kerületi vállalkozásfejlesztési ösztönző és szemléletformáló projekt, a Vállalkozásbarát Ferencváros Program keretében 2018-ban jelent meg.
A könyv elérhető volt a Vállalkozó Ferencvárosért Egyesületnél és a projekt rendezvényein, PDF változata letölthető innen.

Üzlet Közép-Európában

A Kárpát EXPOrt konferencia és vásár felkérésére készítettük el 2018-ban publikált, a mikro- és kisvállalkozások exportképességének, üzleti tudásának fejlesztését szolgáló, a közép-európai külkereskedelmi lehetőségeket bemutató könyvet.
A könyv PDF változata letölthető innen.