PRESSONLINE

A Pressonline Kommunikációs Tanácsadó Kft. alaptevékenysége a digitalizáció és a hazai mikro- és kisvállalkozókat célzó tartalommarketing területén tanácsadói projektek elvégzése (megbízói körében mind állami szervezetek, mind hazai közép- és nagyvállalatok megtalálhatók), valamint saját tartalom- és vállalkozásfejlesztési programok koncepcionális kialakítása és megvalósítása.

Legrégebbi és legfontosabb ilyen programunk a Start Up Guide program, melynek keretében a szakmai tartalmakat egységesen, a hazai mikro- és kisvállalkozók számára könnyen érthető formában, médiafogyasztási és olvasási szokásaiknak megfelelő hosszúságban, szerkezetben és csatornákon publikált online és nyomtatott formátumú vállalkozásfejlesztési kiadványok, portálok készülnek el.

GINOP-8-3-5-18

A Start Up Guide program ugyanakkor egyben egy jelentős tartalommarketing program is, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a márkák a mikro- és kisvállalkozói célcsoportot valóban elérő és foglalkoztató tartalommal egybeszőve kommunikálhassák saját üzeneteiket.

Ha a Start Up Guide programmal kapcsolatosan tájékozódna, úgy ajánljuk Önnek portálunk nyomtatott és online kiadványainkat, internetes fogalomtárainkat, rendezvényeinket és tanácsadási szolgáltatásainkat bemutató oldalait.

A Start Up Guide programmal kapcsolatos tartalommarketing munkáink támogatására kezdtük el Fogalomtár megoldásunk fejlesztését is, mely mostanra napjaink uralkodó technológiai trendjeihez illeszkedő, magas Google-megfelelésű, automatikus SEO szolgáltatást biztosító „wiki” jellegű natív SaaS (Software as a Service) tartalommarketing-megoldássá vált.

A Pressonline Kft. alapítása óta szerepel a NAV köztartozásmentes adózókat tartalmazó nyilvános adatbázisában.

 

A Pressonline Kft. alapítója és tulajdonosa Szenes Gábor.

Gábor pályáját a Napi Gazdaság című napilapnál kezdte újságíróként, majd a lap főmunkatársaként 2010-ig a lapot kiadó társaság résztulajdonosa volt. 1997-ben részt vett az econet.hu Informatikai Rt. megalapításában, ahol a cég tőzsdei bevezetését követően 2003 végéig dolgozott. 2007 és 2009 között ügyvezetőként vezette a Magyar Telekom, a Telenor és a UPC által alapított Netrekész Közhasznú Kft.-t, melynek célja a digitális írástudás népszerűsítése volt. 2016-ban részt vett a 45+ Vállalkozói program megalapításában. Számos szakmai konferencia és előadás-sorozat (Internet Hungary, Média Hungária, Vállalkozói Akadémia) előadója.